Manier van werken
Bij Vlakwerk Projectinrichting b.v. gaan we uit van uw wensen. Heeft u een voorgeschreven opdracht, dan voeren wij deze conform uit. Bent u nog niet zeker van uw keuze en heeft u behoefte aan een oriënterend of verdiepend gesprek, dan komen wij graag bij u langs. Samen gaan we op zoek naar de meest optimale vloerafwerking en/of raamdecoratie die past bij de functie van de ruimte.

In ons advies nemen wij desgewenst een analyse van de bouwkundige staat van de ondervloer mee. Deze controleren wij op vochtgehalte en druksterkte en leggen dit vast in een projectnotitie.
Wilt u alle mogelijkheden in stoffering letterlijk naast elkaar leggen, dan is het ook mogelijk onze showroom te bezoeken. U bent van harte welkom.


Mathieu Bulkens, architect BNA bij Bulkens Architecten in Wanroij en Molenhoek
“Wij werken al zo’n 15 jaar met Vlakwerk Projectinrichting b.v. Zoveel aandacht en vakmanschap, dat kunnen wij op geen andere plek vinden.
Ook de nazorg is bij Vlakwerk Projectinrichting b.v. in goede handen. Eén telefoontje en het is geregeld. Het feit dat ook onze opdrachtgevers tevreden zijn met Vlakwerk Projectinrichting b.v. zegt ons genoeg.”


Kennis van zaken

Onze stoffeerders worden intern en extern geschoold op het gebied van materialen en de manier van omgaan met specifieke cement- en/of anhydrietgebonden dekvloeren. Bovendien zijn zij in het bezit van diverse fabrikantspecifieke certificaten. Vlakwerk Projectinrichting b.v. als organisatie is ten slotte VCA gecertificeerd.
 

Projecten

  • Vlakwerk projectinrichtingen
  • Vlakwerk projectinrichtingen
  • Vlakwerk projectinrichtingen
  • Vlakwerk projectinrichtingen