Ervaringen
Dhr. J. Timmermans, medewerker bureau Horeca en Facilitair bij BrabantZorg, met het aandachtsgebied nieuwbouw.

“BrabantZorg biedt zorg en ondersteuning tijdens het ouder worden. Dat doen we door een totaalpakket van wonen, zorg en welzijn te bieden en dit zo goed en gemakkelijk mogelijk te organiseren. BrabantZorg opereert hierbij vanuit 24 locaties. Mijn ervaringen met Vlakwerk Projectinrichting b.v. dateren al vanaf eind jaren tachtig. We zijn gestart met vloerbedekking en raambekleding voor een nieuwbouwproject van een dagreactiveringcentrum. Korte tijd later hebben wij Vlakwerk Projectinrichting b.v. ingeschakeld voor een renovatieproject op een psychogeriatrische afdeling van de Watersteeg in Veghel. Inmiddels vele jaren en projecten verder is de samenwerking met Vlakwerk Projectinrichting b.v. nog altijd erg goed. Het werk is bijna altijd in een bestek omschreven en wordt conform uitgevoerd. Eventuele problemen worden altijd naar tevredenheid opgelost.
Vlakwerk Projectinrichting b.v. is zeer goed bekend met de specifieke aanpak in de gezondheidszorg, waar vaak gewerkt moet worden in bouwdelen die bewoond zijn . Door de efficiënte aanpak en een goede prijs kwaliteit verhouding, worden projecten, binnen de gemaakte afspraken en naar tevredenheid opgeleverd.”


Eric ’t Hart, salesmanager bij Kersten Intracare in Roermond.
“Kersten Intracare adviseert zorginstellingen ten aanzien van inrichting, in de breedste zin van het woord. Sinds de oprichting van Kersten Intracare, zo’n tweeënhalf jaar geleden,werken wij samen met Vlakwerk Projectinrichting b.v. Ik was al bekend met Vlakwerk Projectinrichting b.v. vanuit een vorige functie en heb hen binnen Kersten Intracare geïntroduceerd.

Vlakwerk Projectinrichting b.v. is in staat zeer flexibel en snel te kunnen acteren tegen markconforme en vaak scherpe prijzen. Ze geven goed advies. Er wordt gevraagd en ongevraagd gekeken of wat geleverd moet gaan worden, past binnen het procedé. Dit ervaar ik als zeer prettig. Zij zijn voor ons echt een partner in business.

Vlakwerk Projectinrichting b.v. heeft op het gebied van stoffering bijna alles voor GGZ Noord en midden Limburg gedaan. Dit betrof een aantal paviljoens en 110 zorgappartementen. Hierbij ging het bij de paviljoens om raamdecoratie. Bij de appartementen heeft Vlakwerk Projectinrichting b.v. de raamdecoratie en de vloerafwerking voor haar rekening genomen. Vlakwerk Projectinrichting b.v. gaat niet voor de korte actie. Integendeel, zij gaan voor een langdurige relatie. Ze zeggen wat ze doen en dat doen ze snel.”


 

Projecten

  • Vlakwerk projectinrichtingen
  • Vlakwerk projectinrichtingen
  • Vlakwerk projectinrichtingen
  • Vlakwerk projectinrichtingen